Гурвіца рано вітали - мером Одеси став Труханов

Читать на русском

За остаточними підсумками виборів, що відбулися 25 травня, оприлюдненими Одеським міськтервиборчкомом, мером Одеси став екс-регіонал Геннадій Труханов.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Думская.net».

За підсумками виборів Труханов отримав 43,49% (146 022 голоси), Едуарда Гурвіца підтримали 32,02% (107 526 голосів). На третьому місці Валерій Матковський, на четвертому - Дарт Вейдер, на п'ятому - Геннадій Чекіта. Явка склала 46,7%.

Відзначимо, що за результатами деяких екзит-полів на виборах мера Одеси мав перемогти Гурвіц. Так, згідно з інформацією екзит-полів за нього проголосувало 42,6% виборців, а його головного конкурента Геннадія Труханова підтримало 36% одеситів.

Нагадаємо, Штаб кандидата в мери Одеси Едуарда Гурвіца має намір оскаржити рішення виборчих комісій міста, заявляючи про фальсифікації. В той же час кандидат у президенти Олег Ляшко звернувся з проханням до в. о. генпрокурора Олега Махніцького позбавити Труханова депутатського мандата, оскільки, на думку Ляшка, колишній регіонал здійснює антиукраїнську діяльність.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 49 обіцянок Геннадія Труханова, з яких, станом на 27 травня, немає жодного виконаного - всі обіцянки політика на даний момент знаходяться в процесі реалізації. В активі Едуарда Гурвіца - 6 обіцянок, одна з яких має статус «виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: