Метро на Троєщину – затримка навіть в затвердженні назв станцій

Читать на русском

У вівторок Київська міськдержадміністрація повідомила, що будівництво троєщанської лінії метро в новій активній фазі – придумування назв майбутнім станціям. Конкурс продовжено до 15 листопада і кожен бажаючий може взяти в ньому участь. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу КМДА.

Нагадуємо, що будувати метро на Троєщину обіцяли прем’єр Микола Азаров (почати будівництво після здачі метро «Теремки» і закінчити в 2016-2017 рр.), голова КМДА Олександр Попов (здати першу лінію метро в 2015 році та розпочати будівництво то в 2012 р. то в червні 2013 р.) та його заступники Анатолій Голубченко (почати будівництво в 2013 р.), Руслан Крамаренко (завершити спочатку в 2012 р., а потім - в 2015 р.) і нардеп від Троєщини Володимир Яворівський.  І безумовно київський класик Леонід Черновецький, який пообіцяв відкрити лінію метро в 2011 році.

Вважаємо, що всі ці люди гідні того, щоб їхніми іменами і роками виконання обіцянок були названі станції віртуального метро на Троєщину.

Вартість будівництва метро на Троєщину в 2012 році оцінювалось в суму 11,2 млрд. грн. Ідея придумувати назви – безцінна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: