Втрати змушують терористів відступати до Донецька – Тимчук

Читать на русском

Значні втрати на лінії зіткнення змушують російсько-терористичні війська відступати до околиць Донецька й Авдіївки.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«В районі н. п. Донецьк і Авдіївка, після понесених страт, основні сили російсько-терористичних військ відійшли від лінії зіткнення з українськими військами», – йдеться у повідомленні Тимчука. Разом з тим, бойовики не полишають спроб завдати втрат українським силовикам за допомогою обстрілів.

Крім того, після невдалих спроб терористів просунутися в напрямку Дебальцевого, на допомогу першій лінії їхнього наступу прийшли російські військовослужбовці. «Зокрема, зафіксована щонайменше одна тактична група російських військ з бронетехнікою (до 15 одиниць), а також 2 артилерійських підрозділи, що її підтримують», – констатує експерт.

Читайте також: Сходу України загрожує доля Криму – військовий

Нагадаємо, в самопроголошений республіці ДНР «легалізували» смертний вирок. «Вища міра покарання» тепер загрожує усім мешканцям прифронтових населених пукнтів, районів, де ведуться бойові дії, які не підкорятимуться місцевим терористичним ватажкам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: