Єфремов: Партія регіонів забезпечить прийняття необхідних законів

Читать на русском

У вівторок, 22 жовтня 2013 року керівник Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов заявив, що його фракція не допустить блокування парламенту та забезпечить прийняття всіх необхідних законів.Про це повідомляє наше джерело в парламенті.

Нагадаємо, що Володимир Макеєнко уже обіцяв, що Партія регіонів буде одноголосно підтримувати всі євроінтеграційні проекти. Віталій Кличко пропонував у липні 2013 року зібрати позачергову сесію для ухвалення цих законів. Про те, що необхідні для євроінтеграції проекти будуть ухвалені в липні обіцяв Михайло Чечетов. Голова парламенту Володимир Рибак спочатку заявляв, що необхідні проекти спочатку будуть ухвалені в липні, а пізніше - про те саме з дедлайном у вересні. Про готовність опозиції підтримати всі євроінтеграційні закони заявляв і Арсеній Яценюк.

Олександр Єфремов сьогодні також наголосив, що прийняття проекту щодо лікування Юлії Тимошенко за кордоном можливе лише за підтримки опозиції – так як комуністи не збираються підтримувати це рішення. Зареєстрованими з цього питання лишаються законопроекти Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської. Микола Рудьковський відкликав свій проект.

Крім того, в четвер мають бути розглянуті й інші євро інтеграційні проекти - щодо судоустрою і щодо прокуратури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: