Презентаційний етап конкурсу Лабораторія Муніципальних Ініціатив розпочато

Читать на русском

Цієї середи, 18 листопада, активісти системи народного контролю «Слово і Діло» розпочали презентаційний етап в рамках оголошеного нещодавно конкурсу «Лабораторія Муніципальних Ініціатив».

Першими, кому були представлені умови відповідного конкурсу стали учасники Міжуніверситетського дебатного турніру «PRIMUS INTER PARES», що проходить цього тижня у столиці.

Організаторами даних змагань виступило Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Міжнародна Асоціація Студентів Політичної Науки (Україна). Останні, нагадаємо, є також співорганізаторами конкурсу «Лабораторія Муніципальних Ініціатив».

В ході презентації, керівник медіа-напрямку системи народного контролю Євген Заїка розповів студентам про головні тематичні напрямки, в яких учасники конкурсу можуть представляти на розгляд оргкомітету свої роботи. 

Крім того, наголосив на тому, що головним пріоритетом проведення конкурсу є максимальне залучення молоді до участі у формуванні прогресивних механізмів демократичних принципів оцінки ефективності та професіоналізму представників українського політикуму і чиновництва.

«Без належних законодавчих механізмів оцінки професійної діяльності українського політикуму, рівня його ефективності на етапі проведення реформ, ми не зможемо говорити про швидкі та якісні зміни, від реалізації яких буде залежати не лише персональна безпека та комфорт життя кожного, але й право на існування в сучасному геополітичному вимірі України як суверенної держави», - наголосив Євген Заїка.

Нагадаємо, що конкурс «Лабораторія Муніципальних Ініціатив» проходить з 17 листопада до 17 грудня 2014 року, а призовий фонд, становить 5000 гривень. З детальними умовами проведення конкурсу ви можете ознайомитись тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: