Потік російської воєнної техніки до України не припиняється

Читать на русском

Росія продовжує зосерджувати військову техніку на території України: з 15 листопада понад 100 одиниць військової техніки перекинуто через кордон.

Про це під час брифінгу повідомив речник МЗС України Євген Перебийніс, передає «Слово і Діло»

«15-17 листопада зафіксовано вторгнення через пункти переходів Ізварино та Новоазовськ декількох колон військової техніки, в т.ч танків, РЗСО і гармат», – сказав Перебийніс.

Також за словами речника, Російська Федерація разом із бойовиками формує ударні угруповання і накопичує військову техніку та особовий склад на Донецькому, Дебальцевському та Луганському напрямках.

Вже зафіксовано більше 500 осіб особового складу в Докучаєвську. Також там знаходяться близько 30 танків, 3 зенітно-ракетних комплекси, 6 реактивних систем залпового вогню, 6 крупнокаліберних гаубиць і багато іншої військової техніки.

Тим часом до Іловайська прибув ешелон з 12 вагонами з боєприпасами, а в селі Комишне Станично-Луганського району Луганської області зосереджено велику кількість артилерії, мінометів і 3 тисячі особового складу. В селищі Ясне Лутугинського району Луганської області облаштовано укріпрайон і табір з підготовки бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: