Всі підконтрольні Києву території Донбасу забезпечені теплом – Мінрегіонбуд

Читать на русском

Практично 100% підприємств житлово-комунальної та соціальної сфери підключені до централізованого теплопостачання.

Про це на брифінгу у вівторок, 18 листопада, заявив заступник міністра регіонального розвитку Андрій Білоусов, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс Україна».

Непідключеною до центральної мережі теплопостачання наразі залишається лише одна школа в Олександрійському районі Донецької області, констатує Білоусов.

«Там, де контрольовані території Донецької й Луганської області, у нас питань з підключенням тепла немає: вони трохи пізніше включилися, ніж решта, але на сьогодні там все підключено», – заявив чиновник.

Щодо школи, яка ще не була підключена до теплопостачання, на цю мить там проводяться пуско-налагоджувальні роботи і в найближчі дні навчальний заклад буде з теплом.

Читайте також: Найстрашніше взимку – накладання відсутності газу і електроенергії – Гудима

Нагадаємо, 3 листопада голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що сепаратисти навмисне не дають відновити газо- та електропостачання прикордонних із зоною АТО районів Луганської області.

Додамо, що в липні цього року міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман не зміг дотримати своєї обіцянки щодо швидкого відновлення енерго- і водопостачання в містах, звільнених від терористів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: