Новоспечені депутати відмовляються від міністерських крісел Яценюка

Читать на русском

Арсеній Яценюк запропонував свої кандидатури на посади міністрів, деякі з них уже відмовилися.

Так свою публічну відмову від посади міністра екології виказала Ганна Гопко.

«Зі здивуванням щодня довідуюся, що я то міністр чи Віце-прем'єр-міністр з євроінтеграції, то міністр економіки (фейк для дискредитації), то уже і міністр екології. Певно тема моєї дисертації, присвячена сталому розвитку, глобальним екологічним проблемам та ролі медіа як і 8-річна діяльність в природозахисних громадських організаціях надихнула Арсенія Петровича на таку ідею. Маю інші плани в житті, де буду більш корисна та ефективніша для людей, для країни, для світу», - написала вона на свойї сторінці в Facebook.

Також до публічної відмови в Facebook вдався і Денис Силантьєв, якого прем'єр запропонував як очільника Міністерства спорту.

«Прем'єр-міністр України А.Яценюк бачить мене в майбутньому уряді міністром молоді та спорту. Відповісти на цю пропозицію вирішив теж публічно, оскільки раніше зі мною це призначення не обговорювалося. Дякую Арсенію Петровичу за пропозицію. Вважаю його оцінкою моєї громадської діяльності та спортивних успіхів. Однак, змушений відповісти відмовою, оскільки обраний до Верховної Ради України, підготував ряд важливих законопроектів для розвитку спорту і маю намір зосередитися на їх просуванні. Без потрібних для країни і прогресивних законів будь-який міністр буде безсилий», - написав він.

У той же час, Євген Ніщук висловив готовність працювати у новому уряді.

«Безумовно, я готовий працювати в складі нового уряду, скільки б це не тривало, я за посаду не тримаюся», - зазначив діючий міністр культури.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк висловив своє бачення складу уряду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: