Береза вважає постачання продуктів до Криму здачею національних інтересів

Читать на русском

Обраний народний депутат та представник політичної партії «Правий Сектор» Борислав Береза упевнений, що постачання товарів до анексованого Криму – це здача національних інтересів України.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

На його думку, поставки харчів та продуктів першої необхідності, які з минулої суботи дозволено здійснювати українським товаровиробникам на територію півострова Крим – не що інше, як допомога агресору в утриманні окупованої території.

Читайте також: Збитки від війни на сході України

«Якщо машини з продуктами підуть з України в АНЕКСОВАНИЙ Крим, то можна офіційно говорити про здачу національних інтересів. Жодна держава у світі не буде допомагати окупанту утримувати окуповані території. Це може відбутися лише за змовою. Всі компанії, котрі будуть поставляти туди продукти харчування, мають зазнати фінансових санкцій», – упевнений Береза.


Нагадаємо, 8 листопада стало відомо про те, що «Россільгоспнагляд» зняв будь-які обмеження на ввезення українських продуктів на територію Криму. Вантажівки з товаром будуть пропускати, навіть якщо ті везтимуть неатестовану продукцію. Разом з тим, на півострові не виключають заборони вивозу продукції місцевих виробників на територію Російської Федерації через загрозу гумантарної кризи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: