За добу терористи обстріляли українські позиції майже 50 разів - Тимчук

Читать на русском

Протягом останньої доби в районі бойових дій на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів російсько-терористичними військами позицій українських військ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

За його словами, найбільшу активність противник демонстрував на Дебальцевському (15 обстрілів) і Донецькому напрямку (12 обстрілів), а також на Первомайському (10 обстрілів) і Луганському напрямку (7 обстрілів).

Крім того, в район населеного пункту Щастя Луганської області прибула батальйонна тактична група ЗС РФ. За словами Тимчука, раніше тут була зафіксована ротна тактична група російських десантників.

Одночасно з цим Збройні сили РФ продовжують концентрацію в прикордонних з Україною районах. «Було зафіксовано прибуття і розвантаження на ж/д станції Каменськ-Шахтинський (Ростовська область, РФ) 2-х ешелонів з військовою технікою та особовим складом (до 500 чол)», - написав Тимчук.

При цьому в Донецьку, Сніжному та Макіївці серед бойовиків посилено поширюються чутки про наступ російських військ, який може відбутися вже дуже скоро. У Петровському районі Донецька бойовики підтягують на передній край важке озброєння. А в район населеного пункту Станиця-Луганська підтягнута «зведена артилерійська група» (до змішаного дивізіону).

Нагадаємо, раніше Тимчук розповів, що в прикордонній смузі Російської Федерації навпроти Донецької області було зафіксовано прибуття 6 пускових установок оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: