Росія стягує до кордонів України пускові установки «Іскандер» - Тимчук

Читать на русском

В прикордонній смузі Російської Федерації навпроти Донецької області зафіксовано прибуття 6 пускових установок оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер».

Про це у себе в Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

Крім того, за його словами, в прикордонних районах Росії на півночі Луганської області особовий склад прикордонних військ ФСБ РФ переведений в підвищену ступінь бойової готовності, варіант несення служби - посилений.

Тимчук також розповів, що безпосередньо в самій Україні в смузі Єнакієве-Макіївка продовжують розгортання підрозділи російської протиповітряної оборони. «Відмічено прибуття в район н.п. Шахтарськ комплексів С-300. Водночас, робота РЛС (радіолокаційних станцій - Ред.) даних комплексів не була зафіксована», - зазначив він.

Крім того, в Петрівський район Донецька прибувають підрозділи російської армії, переодягнені у форму місцевого «ополчення» з нашивками «ДНР». За словами Тимчука, тільки протягом останньої доби в Донецьк прибуло близько 15 критих вантажівок з озброєнням та боєприпасами, і до 100 чоловік особового складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: