СБУ затримала посібників «ДНР» і виявила арсенал зброї

Читать на русском

Співробітники Служби безпеки України на Донбасі затримали громадян України, які співпрацювали з терористичною організацією «Донецька народна республіка».

Про це «Слово і Діло» дізналося з повідомлення прес-служби СБУ.

«Один із затриманих, 41-річний житель міста Костянтинівка Донецької області, незаконно зберігав цілий арсенал вогнепальної зброї. У зловмисника вилучено гранатомет РПГ-26, підстовбурний гранатомет ГП-25 з десятьма пострілами до нього, протипіхотні осколкові ручні гранати, автомат Калашникова і снайперську гвинтівку зі спорядженими магазинами, а також патрони до автоматичної зброї», - розповідається в повідомленні.

Ще один затриманий, житель Донецької області 1982 р.н., був корректировщик вогню артилерії в терористів «ДНР».

Також, контррозвідка СБУ затримала двох громадян України, 1987 р.н. і 1985 р.н., які за завданням «ДНР» збирали і передавали терористам відомості про дислокацію, чисельність особового складу, озброєння і переміщення військової техніки сил АТО.

На даний момент тривають слідчі дії.

Читайте також: МВС викрила міліціонерів Дніпропетровщини у відмиванні понад 250 мільйонів

Слід зазначити, що самопроголошена ЛНР вже почала «легалізацію» своєї «влади» з  міста Алчевськ, а бойовики терористичної організації «ЛНР» в цей час проводять на території місцеві вибори.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: