Лебедєв обіцяє військовослужбовцям компенсацію за піднайом

Читать на русском

10 800 військовослужбовців-контрактників отримають житло до кінця 2015 року. Сім’ям військових надаватимуть компенсацію за оренду житла у розмірі 2 тис. грн.

Про це заявив міністр оборони Павло Лебедєв під час поїздки до Одеського гарнізону, повідомляє портал «Слово і діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

Так, за словами міністра, соціальне забезпечення військовослужбовців стане головним напрямком військової реформи.

Наразі, на квартирному обліку в Міністерстві оборони перебувають 44 тис. військовослужбовців. Житло для 10 800 контрактників буде надано шляхом переобладнання 67-ми будівель відомства.

Окрім того, Павло Лебедєв пообіцяв з наступного року надавати сім’ям військовослужбовців компенсацію за піднайом житла у розмірі приблизно 2 тис. грн.

Нагадаємо, раніше міністр повідомляв, що 10 тис. ліжко-місць для військовослужбовців-контрактників забезпечать шляхом переобладнання військових казарм.

Крім того, за словами Павла Лебедєва, від продажу нерухомого майна через 3-5 років відомство отримає від 6 до 9 млрд. грн. Завдяки цим коштам буде придбано або побудовано більше 20 тис. квартир для військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: