Поки Путін вітав українців, війська РФ знову активізувалися

Читать на русском

Сьогодні в зоні проведення антитерористичної операції знову активізувалися російсько-терористичні угрупованння.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на групу «Інформаційний спротив».

Зокрема, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів, що за останню добу збільшилась кількість обстрілів на Донецькому, Маріупольському та Дебальцевському напрямах, терористи близько 40 разів обстріляли позиції сил АТО.

«Стрільба по позиціях українських військ велась із усіх видів озброєння, наданого терористам Російською Федерацією, – стрілкової зброї, РПГ, мінометів, артилерії, танків та РСЗО», – зазначив Тимчук.

Також він додав, що на російсько-українському кордоні спостерігається висока концентрація військ РФ. «У тих роійських військовослужбовців, що перебувають у прикордонній зоні, комаднування вилучає документи», – додав військовий експерт.

Читайте також: Порошенко дотримав слова: військові проголосували в зоні АТО

Між тим, сьогодні Україна святкує 70-ту річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. Своє привітання надіслав Києву і російський Президент Володимир Путін, побажавши «братньому народу України миру та процвітання».

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про відхід з позицій у Луганській області українських військових, що потрапили в оточення поблизу населеного пункту Сміле.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: