Імовірну перемогу Довгого можуть оскаржити

Читать на русском

Масштабні порушення виборчого процесу на одномандатному окрузі №102 в Кіровоградській області дають підстави для оскарження результатів голосування, згідно з якими лідерство тримає колишній секретар Київської міської ради Олесь Довгий.

Наразі статистика ЦВК свідчить про майже 26-відсоткову перевагу Довгого над найближчим суперником, передає «Слово і Діло».

У Комітеті виборців України тим часом констатують, що округ №102 – у списку тих, результати голосування на яких оргіназація не може визнати через низку суттєвих порушень.

«Ці факти були масштабними. На думку нашої організації, вони вплинули на результат голосування – й КВУ звертається у ЦВК (з проханням – Ред.) вивчити ці факти й ухвалити рішення щодо неможливості підбиття підсумків у цьому окрузі», – заявив сьогодні голова Комітету Олексій Кошель.

Зазначимо, що станом на 11:30 понеділка, за результатами обробки понад 15% протоколів, Олесь Довгий має 36,36% голосів виборців, а його найближчих переслідувач, самовисуванець Віктор Бойко, – 10,75%.

Читайте також: Довгому подарують мандат депутата на день народження?

Нагадаємо, що серед політичних партій за лідерство в майбутньому парламенті сперечаються «Блок Петра Порошенка» та «Народний Фронт» Арсенія Яценюка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: