Кличко почав торгувати землею через аукціони

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличкопочав реалізовувати свої обіцянки щодо організації в столиці відкритих земельнихторгів, на яких уже було продано першу земельну ділянку.

Про це спеціалісти системи народного контролю «Слово і Діло»дізнались в ході моніторингу виконання обіцянки столичного голови щодо продажу землі у столиці шляхом відкритого аукціону.

Нагадаємо, що 25 травня 2014 року, тоді ще кандидат на посаду Київської міського голови Віталій Кличко запевнив містян у тому, що продаж землі в столиці буде відбуватись шляхом відкритого аукціону, а кожен киянин матиме право вільного доступу до нього.

Як результат, 22 жовтня, вперше за останні 6 років КМДА провела торги з продажу земельних ділянок комунальної власності міста за прозорою та відкритою процедурою. На них були виставлені 6 земельних ділянок площею 23,16 га, однак за підсумками аукціону продали лише одну – на суму 2 млн 377 тис. грн.

Варто зазначити, що торги щодо решти 5 ділянок були визнані такими, що не відбулися, оскільки бажаючих позмагатись за них поки не знайшлося.

Читайте також: В завтрашній день Кличко увійде з новою невиконаною обіцянкою

Загалом рейтинг Віталія Кличка наразі складається з 241 обіцянки, 53 з яких столичний голова вже виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: