Планів по київській кільцевій – додалось, а самої кільцевої - ні

Читать на русском

Будівництво ділянки Великої кільцевої дороги від проспекту Рокоссовського до вулиці Богатирської, а згодом - до Оболонського проспекту буде здійснюватися у 2014 році.

Про це під час засідання колегії КМДА заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк, передає «Слово і діло» з посиланням на прес-службу міськдержадміністрації.

«Наступного року ми продовжимо реалізацію проектів із розвитку транспортної інфраструктури», – заявив він.

Поза тим, у планах столичної влади на наступний рік - реконструкція транспортного вузла з правобережного боку Південного мосту і розв’язки на Ленінградській площі, а також облаштування пішохідної зони на вул. Сагайдачного.

Крім того, запланований капітальний ремонт низки шляхопроводів і зливостокової системи.

Зі слів Костюка, у 2014-му році буде також продовжено роботу з будівництва Подільського мостового переходу і завершено реконструкцію проспекту Перемоги.

Нагадаємо, голова «Украавтодору» Євген Прусенко 25 липня 2013 року повідомив, що першу чергу будівництва Великої кільцевої дороги Києва планується завершити до кінця наступного року.

Як відомо, прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяв розпочати будівництво кільцевої дороги навколо Києва ще в 2011 році, але його обіцянка виконана не була.

Тим не менше, Азаров навіть встиг пообіцяти, що в рамках будівництва столичної кільцевої дороги буде споруджено тунель під Дніпром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: