Ємець підвищив власний рейтинг відповідальності одразу на 15%

Читать на русском

Одразу на 15% покращив власний рейтинг політичної відповідальності кандидат в народні депутати по одному із мажоритарних виборчих округів столиці від Народного фронту Леонід Ємець, прозвітувавши з допомогою системи народного контролю «Слово і Діло» перед своїми виборцями.

Нагадаємо, раніше, «Слово і Діло» писало про те, що за підсумками останніх двох років Леонід Олександрович виконав лише одну власну обіцянку. 

Однак, за підсумками аналізу останніх звітних матеріалів, що були надані народним депутатом, слід відзначити, що до числа виконаного Леонідом Ємцем додалися ще дві обіцянки.

Зокрема, мова йде про обіцянку нардепа публікувати в ЗМІ свою декларацію про доходи і видатки, що він регулярно здійснював протягом останні років роботи у парламенті. А також обіцянку Ємця провести антикорупційну люстрацію влади, підсумком виконання якої стала підтримка нардепом таких законопроектів як: проект «Закону про очищення влади», проект «Закону про систему спеціально уповноважених суб'єктів у сфері протидії корупції» та проект «Закону про запобігання корупції».

В цілому ж рейтинг ефективності народного депутата Леоніда Ємця за підсумками роботи у Верховній Раді VII скликання склав 20%. Натомість, відсоток безвідповідальності парламентаря наразі складає 53%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: