Нардеп-самовисуванець Тимошенко демонструє 100-відсоткову відповідальність

Читать на русском

Народний депутат Верховної Ради VII скликання Віктор Тимошенко пройшов «Детектор політичної відповідальності» зі 100-відсотковим результатом.

«Слово і Діло» констатує: всі 11 обіцянок, зафіксованих спеціалістами народного контролю, були виконані.

Так, до прикладу, Віктор Тимошенко надав документальне підтвердження фінансування ремонту доріг в населених пунктах Смілянського, Кам'янського та Черкаського районів Черкаської області. За поданням народного депутата Мінекономрозвитку включило їх до списку інвестиційних проектів на наступний рік.

Варта уваги також обіцянка щодо газифікації населених пунктів регіону. Згідно з наданими документами, депутат справді надіслав ряд звернень до Кабінету міністрів, Бюджетного комітету Верховної Ради та інших органів влади щодо газифікації с. Думанці Черкаського району. Щоправда, пізніше Черкаська обласна адміністрація відхилила звернення нардепа Тимошенка про сприяння газифікації населеного пункту через відсутність затвердженої проектної документації.

Читайте також: Немиря одним із перших пройшов політичний «детектор»

Ваш кандидат в народні депутати ще не пройшов «Детектор політичної відповідальності»? Перевірте ефективність його роботи за допомогою інструментів «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: