В Донецьку терористи замінили Лук'янченка на директора парку розваг

Читать на русском

Терористична організація «Донецька народна республіка» призначила «мером» Донецька такого собі Ігоря Мартинова.

Чинний законний голова міста Олександр Лук'янченко не відповідає на дзвінки, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

Оголошення про «призначення» Мартинова представники ДНР опублікували на офіційному сайті міського голови Донецька. Про долю чинного мера Лук'янченка наразі нічого невідомо.

«Слово і Діло» з'ясувало, що Ігор Мартинов – колишній директор одного з парків культури та відпочинку Донецька, депутат міської ради, член постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів.

Самопроголошений «прем'єр-міністр ДНР» Олександр Захарченко вже прокоментував ситуацію, заявивши, що в керівництва «республіки» були претензії до Лук'янченка щодо Пенсійного фонду, охорони здоров'я та комунальної сфери.

Варто відзначити, що згідно з досьє «Слова і Діла», законнообраний очільник Донецька виконав третину своїх обіцянок. Останнє зафіксоване системою народного контролю зобов'язання стосувалося саме відновлення соціальних виплат, яке, за інформацією Мінсоцполітики, Лук'янченко виконав.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: