Яценюк дотримав слова і придбав 80 квартир для миколаївців

Читать на русском

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк виконав свою обіцянку та придбав 80 квартир для постраждалих від вибуху в будинку по вул. Лазурна, 40 в Миколаєві.

21 травня прем’єр зустрівся з людьми, що постраждали внаслідок трагедії в житловому будинку у м. Миколаїв та пообіцяв, що протягом 3 місяців уряд вирішить питання з житлом, пише «Слово і Діло».

Згідно з розпорядженням, квартири були придбані в сусідньому будинку, на це було виділено понад 40 млн грн.

Вже 11 жовтня, глава уряду виконав свою обіцянку та передав ключі 5 постраждалим сім’ям. Як передає прес-служба Кабміну, в новозбудованому будинку для громадян, котрі постраждали внаслідок вибуху. Придбано 80 квартир, які передаються по мірі їх будівництва та оздоблення.

«П'ять місяців тому вас спіткало лихо – вибухнув будинок. Ми пообіцяли купити квартири – і зробили це. Уряд виділив кошти і завдяки спільним зусиллям місцевої і центральної влади ви – з квартирами. З чим я вас і вітаю», – сказав з цього приводу Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, 2 жовтня система народного контролю «Слово і Діло» висунула діючим депутатам вимогу прозвітувати про власні обіцянки до 20 жовтня. Наразі Арсеній Яценюк, що очолює партію «Народний фронт», не відзвітував за свою депутатську діяльність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: