Луценко збирається виграти «холодну війну» проти Путіна

Читать на русском

Колишній міністр внутрішніх справ та один з лідерів «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко переконаний, що падіння цін на нафту та опір добре мотивованої української армії змушують Російську Федерацію згортати бойові дії на сході України.

Про це Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Путін згортає військову авантюру на Донбасі. Причини дві: серйозні втрати агресора в боях з гірше оснащеною, але по максимуму мотивованою українською армією і колосальні втрати російської економіки від санкцій та падіння цін на нафту», - заявив Луценко.

Таким чином, проект силового захоплення України згортається, впевнений політик.

Разом з тим, Україну чекає наступний, беззбройний етап протистояння з Росією, переконаний Луценко: «Попереду ще холодна війна. Яку ми теж виграємо з допомогою єврореформ. А потім – реінтеграція Донбасу і Криму».

Читайте також: Порошенко збирається битися за Крим без зброї

Разом з тим, повідомлення з передової говорять про те, що інтенсивність обстрілів позицій українських силовиків з зоні АТО зросла: тільки за останню добу терористи 50 разів обстріляли сили антитероритичеої операції. Крім того, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що на Донбас підтягують російських військових з Криму і техніку з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: