Порошенко збирається битися за Крим без зброї

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко вважає, що Крим повернеться до складу України цілком мирним шляхом.

Про це він сказав, виступаючи на щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії у Києві 12 вересня, передає «Слово і Діло».

«Кажуть, що ми втратили Крим. У нас вторгнення в Крим, але Крим буде знову з нами, і навіть не військовим шляхом. Я впевнений, що ми виграємо економічне, демократичне, ліберальне змагання за свідомість, за настрій кримчан, тому що ми будемо ефективнішими, ми будемо некорумпованими, ми будемо демократичними, ми будемо вільними. І рівень життя в Україні за адміністративною межею з Кримським півостровом буде набагато кращим. І це єдиний шлях, яким ми можемо виграти битву за наш Крим», - зазначив у своїй промові Порошенко.

Читайте також: Скільки грошей Україна перерахувала кримчанам у 2014 році

У то же час, в Міністерстві соцполітики поки не володіють даними про те, скільки кримських пенсіонерів відмовилися отримувати виплати з казни Російської Федерації та продовжують отримувати українську пенсію.

Нагадаємо, на початку квітня міністр соціальної політики Людмила Денісова пообіцяла, що громадяни України в Автономній Республіці Крим будуть і надалі отримувати всі належні їм соціальні виплати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: