Робота реєстрів поновлюється після рейдерської атаки

Читать на русском

Станом на 14:00 3 жовтня поновилася діяльність Реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів, Єдиного реєстру довіреностей, Єдиного держреєстру виконавчих проваджень та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Мінюсту, передає «Слово і діло».

«Для відновлення роботи із реєстрами користувачам необхідно звернутись до служб підтримки відповідних філій Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції і безкоштовно отримати необхідне клієнтське програмне забезпечення», - зазначається в повідомленні.

Раніше міністр юстиції Олена Лукаш заявила про несанкціоноване втручання в роботу автоматизованих систем та комп’ютерного обладнання відомства.

В той же час ЗМІ, посилаючись на відкрите звернення колективу ДП «Інформаційний центр» Міністерства юстиції,  повідомили про рейдерське захоплення цього підприємства.

Нагадаємо, голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона 5 вересня 2013 року пообіцяв запровадження послуги запису на прийом через Інтернет у всіх відділах реєстрації речових прав на нерухоме майно та у відділах реєстрації юросіб та ФОП.

Голова Держпідприємництва Михайло Бродський 21 серпня 2013 року запевнив, що незабаром з'явиться пілотна версія інтегрованої автоматизованої системи держнагляду на базі Єдиного держреєстру юросіб та ФОП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: