Соратниця Кличка показала приклад депутатської відповідальності

Читать на русском

Народний депутат України і кандидат в народні депутати на дострокових парламентських виборах 2014 від Блоку Петра Порошенка Оксана Продан послідувала прикладу інших депутатів та прозвітувала з допомогою системи народного контролю «Слово і Діло» про результати власної депутатської діяльності.

Зокрема, як зазначається у відповіді прес-служби народного депутата, протягом дворічної роботи в головному законодавчому органі країни Продан розробила 41 законопроект, підготувала 765 поправок, написала 71 депутатський запит та відповіла на 561 звернення громадян.

Крім того, слід відзначити, що в ході власної депутатської діяльності Оксані Петрівні вдалося виконати 9 своїх обіцянок, серед яких питання розробки партією «УДАР» спільно з громадськістю проекту Податкового кодексу, відміна утилізаційного збору, а також захист всіх учасників акцій протесту від переслідування владою. З огляду на це, сумарний рейтинг ефективності Оксани Продан за підсумками роботи ВРУ VII скликання склав 69%.

(Редакція: інфографіка щодо звіту Оксани Продан надана прес-службою народного депутата)

Разом з тим, 2 із 13 обіцянок народного депутата так і залишились невиконаними. Зокрема, прагнення Продан змусити депутатів від ПР голосувати персонально, а також ініціатива УДАРу щодо створення ТСК, яка б розслідувала факти порушення закону і регламенту під час голосувань ВР. 

Чому, попри всі намагання цього так і не вдалося зробити, читайте в ексклюзивному інтерв'ю Оксани Продан для інформаційного порталу «Слово і Діло» у понеділок, 13 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: