ЦВК уже зареєструвала майже 2500 мажоритарників

Читать на русском

Станом на 28 вересня 2014 року Центральна виборча комісія України уже зареєструвала 2493 кандидати в народні депутати України в одномандатних виборчих округах.

Про це повідомляє РБК Україна із посиланням на прес-службу ЦВК, пише «Слово і Діло».

Зокрема, як зазначається у повідомленні, шляхом самовисунення наразі зареєстровано 1378 кандидатів, а від політичних партій 1115 осіб. 

В той же час, 28 вересня, Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати бійця батальйону «Дніпро — 1» Артема Кравченка, який перебуває зараз на лікуванні внаслідок трьох кульових поранень, отриманих під час Антитерористичної операції в Донецькій області.

Варто відзначити, що Кравченко звернувся до ЦВК з проханням надати йому можливість подати документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України не в приміщенні ЦВК, а за місцем стаціонарного лікування. В підтвердження цьому, кандидатом були подані всі необхідні довідки, котрі підтвердили факт неможливості Кравченко особисто прибути до Центральної виборчої комісії у встановлений законом строк.

Нагадаємо, що дострокові вибори народних депутатів України відбудуться 26 жовтня 2014 року. В той же час Центральна виборча комісія уже завершила реєстрацію політичних партій, зареєструвавши до участі у виборчому процесі 29 партій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: