ЦВК зареєструвала Клюєва кандидатом в депутати

Читать на русском

Центральна виборча комісія зареєструвала позафракційного депутата Верховної Ради Сергія Клюєва і ще 282 кандидатів в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК у понеділок, 22 вересня, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Сергій Клюєв - брат колишнього глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва, який знаходиться в міжнародному розшуку, зареєстрований кандидатом-самовисуванцем в окрузі № 46 Донецької області.

Відзначимо, що на минулих парламентських виборах в 2012 році він пройшов у Верховну Раду від «Партії регіонів» по тому ж округу.

В понеділок також були зареєстровані 140 кандидатів від наступних партій: по 3 від «Нової політики», «5.10» і «Демократичного альянсу», 4 - від «Справедливості» і 128 - від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

Загалом, станом на 22 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала 676 кандидатів в одномандатних округах: 503 самовисуванців і 173 - висунутих від політичних партій.

Читайте також: Обов'язки Шеремети виконуватиме колишній заступник Клюєва

Як відомо, Андрій Клюєв - колишній секретар РНБО (02.2012 р - 24.01.2014 р), який втік з України після повалення режиму Віктора Януковича.

У Генпрокуратурі колишнього главу Адміністрації Президента підозрюють у заволодінні державним майном в особливо великому розмірі. 28 квітня Клюєва, екс-прем'єр-міністра Сергія Арбузова та колишнього генпрокурора Пшонку оголосили в міжнародний розшук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: