Кличко відзвітував про перші 100 днів роботи мером Києва

Читать на русском

Київський міський голова, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко розповів, що було зроблено в місті за 100 днів його роботи.

Зокрема, головними тезами звіту про виконану роботу були боротьба з корупцією, незаконними МАФами і забудовами, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу міського голови Києва.

Так, за словами Кличка, махінації тільки з «золотою» київською землею отримали нечувані обсяги. «За останні роки втрати бюджету від корупційних оборудок із землею фахівці оцінюють в 50 млрд грн», - заявив мер.

Він також повідомив, що столична влада вже демонтувала близько 350 МАФів, які стояли на червоних лініях, і на виходах з метро. «МАФи повинні приносити за рік близько 1,8 млрд грн чистого прибутку. До бюджету міста цього року від їх діяльності надійшло лише 7 млн грн, втрати бюджету - сотні мільйонів гривень», - констатував Кличко.

Разом з тим мер Києва пообіцяв до кінця поточного року завершити реконструкцію Поштової площі, яка обзаведеться променадної зоною, фонтаном і спуском на набережну.

Також Кличко запевнив, що київська влада вдосконалить роботу міської електрички. Інтервал руху, за його словами, буде близько 11 хвилин, а не годину, як зараз.

Столичну «підземку» Кличко також пообіцяв оновити. «До кінця жовтня «підземка» отримає 95 оновлених вагонів. Ще 30 ми запустимо в наступному році», - запевнив міський голова Києва.

Хабарників, за словами Кличка, у київській владі теж не буде. «Я сказав усім. І якщо хтось з посадових осіб не зрозумів - фінал буде поганим», - пригрозив він столичним чиновникам.

Читайте також: Кличко повинен відповісти, як розвиватиметься місто надалі

Рейтинг відповідальності Віталія Кличка становить 21% - він виконав 47 обіцянок з 224, зафіксованих системою «Слово і Діло». При цьому 21 обіцянка політика числиться як невиконана, а ще 156 його заяв мають статус «у процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: