Сепаратисти на Донбасі порушують перемир'я

Читать на русском

Сепаратисти та терористичні угрупування на Донбасі не дотримуються умов перемир'я. Про це на своїй сторінці Facebookпише керівник Центру Військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на першоджерело.

«Російські терористи не дотримуються умов перемир'я, згідно протоколу, підписаного вчора у Мінську представниками України, «ДНР» і «ЛНР» та за участі ОБСЄ», - наголошує Тимчук.

Дмитро Тимчук також уточнює, що вчора (5 вересня) після 18:00 і до теперішнього моменту «противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. В ході штурмів противником використовувалися гранатомети і вогнемети».

«Українські війська «повністю дотримуються умов перемир'я, і відкривають тільки у відповідь вогонь при нападі на свої позиції», - підсумовує Тимчук.

Читайте також: До кінця тижня НАТО вирішить, чи надавати Україні зброю

Нагадаємо, також вчора в результаті переговорів тристоронньої контактної групи у Мінську було укладено угоду про обопільне припинення бойових дій починаючи з 18:00 п'ятниці, 5 вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: