Під Маріуполем росіяни випробували на міцність угруповання сил АТО

Читать на русском

Проросійські бойовики розгромили укріпрайон сил антитерористичної операції під Маруіполем, є загиблі серед бійців батальйону «Азов» та прикордонників.

Про таке повідомив на командир «Азова» Андрій Білецький, передає «Слово і Діло» з посиланням на LB.ua.

«Росіяни знищили укріпрайон батальйону «Азов» і прикордонної служби з боку Новоазовська. Спасибі генералам, котрі дві години обіцяли артилерійський вогонь точною наводкою, але нічого не зробили. Знищена вся наша скромна техніка. Є двохсоті», - повідомив Білецький.

Незважаючи на втрати, атаку проросійських бойовиків було відбито. Цю інформацію підтверджують у прес-службі Державної прикордонної служби, щоправда там про загиблих не повідомляють.

Читайте також: Українські військові могли взяти Донецьк і Луганськ на день Незалежності

Нагадаємо, сьогодні вдень почався бій на східних рубежах Маріуполя. Пізніше ЗМІ повідомили, що близько 20 танків та кілька одиниць військової техніки РФ рушили на Маріуполь і зазнали поразки від українських силовиків в районі населеного пункту Широкине.

Переглянути увесь список добровольчих батальйонів, що нині воюють на сході України, можна завдяки підготованій спеціалістами «Слова і Діла» інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: