На Банковій оновлять близько 80 відсотків працівників

Читать на русском

Заступник Глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків повідомив, що найближчим часом з АП звільнять близько 400 працівників.

Про це він заявив на брифінгу у вівторок, 2 вересня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «ПрессОРГ24»

«Працівники Адміністрації Президента були попереджені про звільнення. Середина жовтня - 18.10 - це, здається, їх останній день. Зараз під питанням про звільнення, здається, 400 осіб», - повідомив заступник голови АП.

За його словами, в цілому до 1 листопада нинішнього року буде оновлено близько 80% всього штату АП. «Залежно від посади, всі керівники структурних підрозділів проходитимуть співбесіду особисто з Борисом Ложкіним (Глава АП - Ред.), там вимоги до знання англійської мови і буде абсолютно нова Адміністрація Президента», - зазначив Шимків.

Читайте також: Шимків обіцяє переатестацію всім співробітникам АП

Він також додав, що на момент його приходу в адміністрацію там працювало 539 штатних працівників. «Зараз цільова кількість Адміністрації Президента, згідно з указом Президента - 423 штатні одиниці», - сказав Шимків.

Крім того, колишній гендиректор «Microsoft Україна» повідомив, що зараз також працює законодавча група над законом «Про держслужбу», щоб змінити трудове законодавство державних чиновників, у тому числі зробити його антикорупційним.

Нагадаємо, 9 липня Президент Петро Порошенко призначив колишнього генерального директора «Microsoft Україна» Дмитра Шимківа заступником Глави Адміністрації Президента з питань адміністративних, соціальних та економічних реформ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: