Дніпропетровський губернатор запевнив, що виконує всі доручення Януковича

Читать на русском

Президент Віктор Янукович провів зустріч з головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитром Колесніковим, передає "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Глави держави.

Президент і губернатор обговорили соціально-економічний розвиток регіону, і, зокрема, хід виконання соціальних ініціатив Віктора Януковича. При цьому Колесніков повідомив, що отримав від президента низку доручень щодо розвитку області та підготовки бюджету на 2014 рік.

"На Дніпропетровщині зараз всі ініціативи Президента, всі інфраструктурні проекти, які були заплановані в 2013 році, виконуються, і у нас є певне бачення перспективи розвитку нашого регіону", - зазначив Колесніков після зустрічі.

Нагадаємо, що в системі "Слово і діло" зафіксовані 18 доручень Віктора Януковича, адресованих особисто Дмитру Колесникову, і при цьому лише 2 з них можна вважати виконаними.

Найбільш важливими завданнями можна назвати виплату заборгованостіз зарплати на економічно активних підприємствах, створення центрів надання адмінпослуг, підготовку нової моделі бюджетного фінансування охорони здоров'я та її апробацію в лікарнях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: