Тижневий дайджест станом на 9 вересня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" було додано 82 нові обіцянки від представників органів центральної та місцевої влади. Серед головних фігур – віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, міністр соціальної політики Наталія Королевська та голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Бондар.

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул минулого тижня побував на відкритті довгоочікуваної Льодової арени в Луганську. Під час урочистостей він запевнив, що незабаром в Україні відкриється ще одна льодова арена в місті Дружківка Донецької області. Він також підтвердив наміри щодо будівництва шести багатофункціональних арен та п’яти тренувальних комплексів в Україні до проведення Євробаскету-2015. Останні, за словами урядовця, після проведення чемпіонату будуть передані в користування дитячим спортивним школам.

Міністр соціальної політики Наталія Королевська минулого тижня запевнила, що санаторій "Оріон" (м. Бердянськ), де були виявлені факти неналежного утримання дітей, більше не отримає держзамовлення.

Також міністр пообіцяла в поточному році видати 58 тис. 72 санаторні путівки для дітей-«чорнобильців» та до 1 грудня підготувати план оздоровлення та відпочинку дітей на 2014 рік.

Голова Святошинської райдержадміністрації Юрій Бондар минулого тижня під час прямої лінії запевнив, що він не допустить вирубку лісу в районі Новобіличів. Крім того, він дав низку обіцянок стосовно розвитку освітньої галузі в районі: протягом двох років буде реконструйовано три дитячих садка, три школи, добудована школа №140 та розширена «Гімназія східних мов».

Протягом минулого тижня 18 обіцянок отримали статус «Виконано» та 38 – «Не виконано».

Статус «Не виконано» отримала обіцянка Ганни Герман про початок будівництва пам’ятника Голодомору у Вашингтоні влітку поточного року, а також обіцянка заступника голови КМДА Михайла Костюка щодо відновлення повноцінного руху міської електрички. Серед виконаних обіцянок слід відзначити відкриття Гуманітарного інституту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на базі Канівського училища культури і мистецтв.

Станом на 09.09.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 1037 персон і 15933 обіцянки, з них 9879 в процесі, 2720 виконаних і 2730 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: