Посадивши росіян на «дієту», уряд РФ збирається заборонити імпорт одягу

Читать на русском

Уряд Російської Федерації збирається ввести обмеження на імпорт продукції легкої промисловості з країн, що не є учасницями Митного союзу.

Відповідна постанова опублікована на сайті російського уряду, передає «Слово і Діло».

«Постанова встановлює обмеження допуску окремих видів легкої промисловості до участі в розміщенні замовлення для забезпечення федеральних потреб, якщо країною походження цих товарів не є держави-члени Митного союзу», - йдеться в урядовій постанові.

В Москві також прийняли рішення заборонити російським промисловцям використовувати у виробництві товарів легкої промисловості матеріали та напівфабрикати неросійського виробництва: «Встановлена заборона на використання при виготовленні товарів легкої промисловості, що постачаються для забезпечення федеральних потреб, будь-яких матеріалів чи напівфабрикатів, крім російських».

У повідомленні йдеться також, що дана постанова розроблена за вказівкою російського президента та керівництва уряду.

Читайте також: Без українських продуктів недоїдатимуть 30% росіян - російський експерт

Нагадаємо, що 6 серпня президент Росії Володимир Путін доручив на рік ввести заборону на ввезення сільгосппродукції з тих країн, які запровадили санкції проти Росії. Раніше самопроголошена влада Криму якраз скасувала заборону на ввезення на півострів українських продуктів харчування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: