Путін позбавив росіян можливості нормально харчуватися

Читать на русском

Російський президент Володимир Путін доручив на рік заборонити імпорт в РФ сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства з країн, які ввели санкції проти Росії.

Про це повідомляє прес-служба президента Російської Федерації, пише «Слово і Діло».

Зокрема, підписаний Путіним указ «Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки Російської Федерації» став відповіддю Росії на введені раніше санкції з боку Євросоюзу, США та інших країн.

Так, Путін строком на один рік заборонив ввезення на територію РФ окремих видів сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства з країн, які ввели санкції проти Росії чи проти її громадян, або приєдналися до такого рішення.

Також уряду Росії доручено визначити перелік видів продовольства, імпорт яких підлягає забороні, передбачивши можливість його коригування.

Як відомо, раніше російські контролюючі органи ввели ряд заборон на продукти, вироблені в Україні. Зокрема, РФ заборонила ввезення м'яса і молока, а також соків і консервів з України. Крім того, з 1 серпня в Росії діє заборона на імпорт українських соняшнику, кукурудзяної крупи, шроту і соєвих бобів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: