Шеремета не зміг вирішити питання продовження будівництва метро в Харкові

Читать на русском

Міністру економічного розвитку і торгівлі Павлу Шереметі не вистачило трьох місяців для вирішення питання продовження будівництва харківського метро.

Нагадаємо, сприяти якнайшвидшому вирішенню цього питання він пообіцяв ще 26 квітня. 

Однак, як зафіксувало «Слово і Діло», станом на 6 серпня 2014 року, тобто через 3 місяці від дати обіцянки, питання продовження будівництва метро в Харкові так і не було вирішене.

На сьогодні місцева влада шукає кошти для завершення будівництва станції «Перемога». Станом на кінець лютого поточного року станція метро «Перемога» в Харкові перебувала у стадії 50% готовності.

Раніше «Слово і Діло» вже писало про те, що, бувши на посаді голови Харківської ОДА, регіонал Михайло Добкін не впорався з трьома ідентичними обіцянками щодо відкриття нової станції Харківського метрополітену «Перемога».

Цікаво, що нинішній харківський міський голова і товариш Добкіна Геннадій Кернес теж провалив цю обіцянку. Зокрема, рік тому він пообіцяв харків'янам, що станція метро «Перемога» буде відкрита до 9 травня 2014 року. Не зумівши стримати слово, Кернес пообіцяв добудувати горезвісну станцію метро будь-якою ціною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: