Добкін не зумів довести до переможного кінця будівництво станції «Перемога»

Читать на русском

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін не впорався з обіцянкою відкрити нову станцію Харківського метрополітену «Перемога».

Нагадаємо, у 2011 році, бувши на посаді голови Харківської ОДА, він пообіцяв, що нова станція Харківського метрополітену «Перемога» буде відкрита в кінці 2012 року. Однак по закінченню зазначеного терміну Добкін повідомив, що станцію планується добудувати в 2013 році, оскільки на той момент бракувало близько 300 мільйонів гривень. У підсумку, через рік, на станції планувалося завершити тільки земляні роботи.

Разом з тим, 29 травня 2013 року регіонал дав чергову, третю обіцянку щодо терміну відкриття цієї станції. Зокрема, він заявив, що станцію метро «Перемога» здадуть в експлуатацію у другій половині 2014 року. Зазначимо, що ця обіцянка була переміщена до архіву у зв'язку з неможливістю її виконання, оскільки 26 лютого цього року Михайло Добкін написав заяву про звільнення з посади голови Харківської ОДА.

Станом на кінець лютого поточного року станція метро «Перемога» в Харкові перебувала у стадії 50% готовності.

В активі Михайла Добкіна – 43 виконаних обіцянки зі 177, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Статус «не виконано» мають 49 заяв політика. Так, у своїй передвиборчій програмі 2006 року на пост голови Харківської ОДА він пообіцяв відкривати в Харкові по 2 станції метро кожні 4 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: