Бойовики вимагають допомоги від Росії, інакше вони покинуть Антрацит

Читать на русском

Згідно з оприлюдненою інформацією українських силовиків, один з ватажків терористів на прізвисько “Стрілок” вимагає від Російської Федерації надати йому допомогу, інакше вони будуть змушені покинути місто Антрацит Луганської області.

Про це повідомили в прес-службі АТО, передає “Слово і Діло”.

Крім того, “Стрілок” погрожує зовсім покинути територію України.

Цієї ночі позиції українських військовослужбовців в районі населених пунктів Іл’їнка, Міусинськ та Петрівське обстрілювались з території сусідньої держави. Під мінометним та гарматним обстрілом також знаходяться позиції українських силовиків поблизу населених пунктів Макарове, Нижня Ольховка, Городище, Мар’їнка, Трудовской.

Згідно з оперативними даними прес-служби АТО, керівництво Росії дало вказівки спецпідрозділам ФСБ знищити керівників так званих ЛНР та ДНР.

Українські війська продовжують звужувати кільце навколо Донецька. Знищено велику кількість техніки та живої сили терористів. В лавах терористів, згідно з повідомленнями керівництва АТО, з'явилися паніка та хаос. Знову спостерігаються випадки дезертирства.

Нагадаємо, що недавно Росія намагалася ввести військовий контингент на територію України під виглядом гуманітарної допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: