Мера Луганська Кравченка затримали при спробі втечі

Читать на русском

Бійці батальйону «Айдар» затримали міського голову Луганська Сергія Кравченка при спробі перетнути державний кордон з Росією.

Про це повідомив в Facebook журналіст Всеволод Філімоненко, пише «Слово і Діло».

За його словами, сьогодні, 7 серпня, приблизно в 14:00 Кравченко намагався покинути місто Луганськ «разом з дружиною і собачкою на задньому сидінні» автомобіля Skoda Octavia через блок-пост української армії в місті Щастя.

«В цей час бійці батальйону «Айдар» помітили його. Дружину і собачку відпустили, самого Сергія Кравченка заарештували і помістили в камеру тимчасового утримання», - написав журналіст.

Цю інформацію також підтвердив комбат батальйона «Айдар» Сергій Мельничук, додавши, що Кравченко був затриманий при спробі перетнути державний кордон з Росією.

Разом з тим відео затримання мера Луганська вже з'явилося в Youtube.


Цікаво, що ще 2 серпня в повідомленні прес-служби Луганської міськради про гуманітарну катастрофу, яка насувається на місто,  Кравченко заявив наступне: «Зі свого боку як Луганський міський голова хочу запевнити городян: я залишаюся з містом і буду робити все від мене залежне, щоб підтримувати його життєдіяльність».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: