Східні еліти можуть не віддати Тігіпку отриманий результат - Стоякин

Читать на русском

Директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін високо оцінює шанси партії Сергія Тігіпко на майбутніх парламентських виборах.

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу», відповідаючи на питання про перспективи політичного майбутнього представників колишньої влади.

«Головним достоїнством Сергія Леонідовича є його дніпропетровське походження і, при цьому, певна дистанційність від команди Ігоря Коломойського. Одночасно «сепаратист» і борець за територіальну цілісність», - відзначає експерт.

При цьому зі слів Стоякіна, Тігіпко, як і раніше, вважається досвідченим і ефективним політиком, негативний шлейф податкових і соціальних ініціатив якого давно вже перебитий «здобутками» нинішнього уряду.

«Ризик для Тігіпка на сьогодні полягає лише в тому, що найбільший результат він може отримати на південному сході, де явка буде низькою, а підрахунок голосів - свідомо нечесним. До того ж, чи захочуть місцеві еліти «дарувати» Тігіпкові отриманий результат - питання без відповіді», - говорить експерт.

Нагадаємо, вчора народний депутат України та лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко запевнив, що його політична сила переможе на майбутніх виборах до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: