У РНБО стверджують, що українська армія здатна дати відсіч агресії РФ

Читать на русском

Спікер інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив, що Збройні сили України готові дати відсіч Росії у випадку відкритої військової агресії.

Про це він сказав на брифінгу, 6 серпня, коментуючи інформацію про зростаючу загрозу прямого вторгнення Росії в Україну, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

«Якщо є збройна агресія, то, зрозуміло, буде адекватна відповідь з боку всіх збройних формувань України», - заявив Лисенко.

Він також повідомив, що теоретично загроза вторгнення Росії в Україну є. «Аналізуються всі можливі напрямки, за якими можуть здійснюватися наступальні кроки», - сказав Лисенко. При цьому спікер РНБО не повідомив більше ніяких деталей, пославшись на секретність інформації.

Як відомо, останнім часом російські війська посилили свої позиції біля українського кордону. Детальніше про кількість військової техніки і живої сили Збройних сил РФ, що знаходяться на кордоні з Україною, можна подивитися тут.

Нагадаємо, сьогодні перший заступник глави АП Геннадій Зубко заявив, що можливе введення російського миротворчого контингенту в Адміністрації Президента розцінять як військове вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: