Філатов: батальйон Ляшка – міф

Читать на русском

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Борис Філатов розкритикував народного депутата Олега Ляшка за самопіар під час бойових дій на сході України, назвавши батальйон «Україна» міфічним.

Про це він написав у своєму «Фейсбуці», передає «Слово і Діло»

«Тут хтось писав, що, мовляв, батальйон «Україна» влився в батальйон «Шахтарськ» на дві третини особового складу, і мені про це відомо. Скажу вам так, мені відомо лише одне: в момент складання присяги батальйоном «Шахтарськ» наш славний Аніка-воїн (мається на увазі Олег Ляшко – Ред.) навіть не знав точної його назви. Він переплутав назву міста і футбольного клубу! Олеже, іноді, щоб не потрапити в маргарин, краще закрити рота на замок», – поділився своїми думками Філатов.

Як відомо, у ЗМІ і соцмережах неодноразово з'являлися матеріали про активну діяльність Ляшка на сході України на чолі батальйону «Україна».

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 29 обіцянок Бориса Філатова, з яких 7 на сьогодні вже отримали статус «виконано» і одна – статус «не виконано». Своєю чергою, проектом зафіксовано 3 виконані та 10 невиконаних обіцянок Олега Ляшка з 45.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: