Безпека в київському метрополітені коштує понад мільйон гривень

Читать на русском

Київський метрополітен виділив 1 мільйон 243 тисячі 750 гривень до кінця року на обов’язкове цілодобове аварійно-рятувальне обслуговування своїх об’єктів.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Гарантувати безпеку пасажирів у київській підземці буде державне підприємство «Мобільний рятувальний центр Державної служби з надзвичайних ситуацій України».

Згідно з документами Держслужби з надзвичайних ситуацій, три взводи вищезгаданого підприємства будуть надавати послуги в галузі оборони, тобто цілодобово обслуговуватимуть метрополітен «з метою своєчасного реагування та виконання аварійно-рятувальних робіт у разі виникнення надзвичайної ситуації».

Зауважимо, що метрополітен знаходиться в переліку тих об’єктів, яким належить постійне та обов’язкове обслуговування аварійно-рятувальними службами на договірній основі.

Нагадаємо, що раніше «Слово і Діло» повідомляло щодо призначення новим керівником комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктора Брагінського.

Крім того, київський мер Віталій Кличко обіцяв представити нову програму розвитку транспорту в столиці, а також дав обіцянку щодо допомоги київському метрополітену.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: