Віталій Брагінський – новий голова київського метрополітену

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко призначив директором КП «Київський метрополітен» 31-річного кандидата наук із державного управління Віталія Брагінського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на газету «Сегодня».

Сьогодні ж новий начальник був представлений колективу столичної підземки. За інформацією ЗМІ, заступником Брагінського стане колишній очільник метрополітену Володимир Федоренко.

Брагінській має 4 вищі освіти у сфері правознавства, юриспруденції та економіки, а в 2013 році завершив написання кандидатської дисертації. При цьому Брагінський устиг попрацювати в багатьох державних підприємствах, серед яких – Бердянський морський порт та Київська обласна дирекція «Укрпошти».

Нагадаємо, вчора прес-служба столичної підземки поширила повідомлення про те, що її директор Руслан Казюлькін, якого Кличко попросив піти з посади за власним бажанням, відкликав свою заяву про звільнення.

Сам очільник Києва не раз заявляв про бажання облагородити столичне метро. Зокрема, він пообіцяв найближчим часом надати йому 90 відремонтованих вагонів та розчистити виходи з підземки від МАФів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: