Щоб навести порядок на Донбасі, Авакову потрібно 20 000 міліціонерів

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що для відновлення порядку у звільнених від терористів містах у Донецькій і Луганській областях необхідно до 20 тисяч міліціонерів.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Як знайти за нашими оцінками майже 20 000 осіб, які мають замінити міліціонерів, які дезертирували і дискредитували себе? Як реагувати на кричущі показники перевірок поліграфом співробітників, що одягли форму міліції, після трьох місяців паузи на Донбасі?», – написав Аваков.

«У будівлі МВС на командирських поверхах, та й у цілому по управліннях порожньо. Всі роз'їхалися, точніше, всіх відправив», – повідомив міністр.

За словами Авакова, величезні території країни, звільнені від терористів, залишилися без місцевої влади та міліції. «Йде надважка робота з відновлення системи порядку з урахуванням всього, що сталося», – зазначив голова МВС.

Як відомо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на співробітників міліції східних регіонів чекає кадрова чистка у зв'язку з невиконанням ними своїх функціональних обов'язків. У той самий час він повідомив про намір замінити 80% нинішнього складу міліції на Донбасі випускниками вузів і бойовими офіцерами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: