Аваков «зачистить» міліцію Донбасу бойовими офіцерами

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір замінити 80% нинішнього складу міліції на Донбасі випускниками вишів і бойовими офіцерами.

Про це повідомив сам міністр у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Починаємо атестацію «старої» міліції. Щось мені підказує, що 80% складу заповнять новачки - випускники вишів і офіцери, які прийшли на службу з бойових спецпідрозділів МВС», - написав Аваков.

Міністр також повідомив, що призначив начальником Краматорського міського УВС Віталія Колупая, який, за словами Авакова, «в момент захоплення краматорської міліції виніс і заховав 7 мішків зброї».

«Незважаючи на тортури підручних Гіркіна в підвалі будівлі СБУ Слов'янська не видав розташування зброї. Вийшов з полону терористів зі зламаними пальцями, ледь живий...», - зазначив глава МВС.

Нагадаємо, 27 квітня головний міліціонер країни заявив, що співробітників міліції східних регіонів чекає кадрова чистка в зв'язку з невиконанням ними своїх функціональних обов'язків. Також міністр пообіцяв звільнити понад 30% особового складу харківської міліції, а на їх місце прийняти інших.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: