Горлівку бомблять із мінометів

Читать на русском

Горлівка сьогодні зазнала потужних ударів.

Про це з місця подій повідомив кореспондент видання «Українська правда», пише «Слово і Діло».

За словами журналіста, вогонь ведеться з боку околиць міста у напрямку центру. За попердніми оцінками, близько 30 людей загинули. Чи є серед загиблих мирні жителі - поки невідомо.

Пізніше прес-центр АТО повідомив, що обстріл житлових кварталів Горлівки з мінометів та "Град" ведуть бандити з метою дискредитації українського війська та залякування мирного населення. У прес-центрі підкреслили, що сили АТО не ведуть обстріл міст та населених пунктів з артилерії та авіації, аби уникнути жертв серед мирного населення.

Крім того, ЗМІ повідомляють, що авіація сил АТО скинула снаряд на Горлівське міське управління міліції, де, за даними розвідки, знаходиться штаб місцевого ватажка терористів Бєса (Ігоря Безлера). Пошкоджені будівлі кількох місцевих підприємств, охоплене вогнем обленерго.

Нагадаємо, вчора, внаслідок влучання снаряду в базову підстанцію під Луганськом, регіон залишився без електроенергії. Того ж дня в Донецьку був пошкоджений газогін високого тиску. Наразі електропостачання в Луганській області вдалося частково відновити.

8 липня Президент України та Верховний головнокомандувач Збройних сил Петро Порошенко пообіцяв, що у великих містах, зокрема Донецьку та Луганську, буде реалізовано його мирний план.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: