Ахметов підтримав луганчан, доки ті відновлюють електропостачання

Читать на русском

В Луганській області частково відновлене електропостачання, порушене вчора через потрапляння снаряду в одну з базових підстанцій.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Тим часом найбільш критичні об'єкти забезпечила електрикою Луганська ТЕС, що належить енергетичній компанії ДТЕК групи System Capital Management Ріната Ахметова.

Спеціалістам компанії спільно з представниками «Укренерго» вдалося здійснити перемикання енергосистеми та забезпечити електроенергією підприємства з небезпечним виробництвом.

Нагадаємо, вдень 26 липня Луганська область залишилась без електрики через потрапляння снаряду в підстанцію поблизу міста Брянка, що за 60 км від обласного центру.

Крім того, вчора в результаті бойових дій у Донецьку був пошкоджений газопровід високого тиску.

Загалом ситуація в Донецькому та Луганському регіонах залишається вкрай напруженою, прикордонники повідомляють про продовження скупчення російських військ на кордоні з Україною.

2 місяці тому Рінат Ахметов пообіцяв, що не підтримуватиме терористів і невдовзі Донбас буде від них звільнений. Разом з тим, як заявляє губернатор Одеської області Ігор Палиця, бізнесмен відмовився допомагати йому утримувати біженців з Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: