Сергій Машковський — губернатор Житомирської області

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко призначив депутата Житомирської облради від партії «Рідне місто» Сергія Машковского головою Житомирської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ № 612/2014 розміщений на офіційному сайті Глави держави, пише «Слово і Діло».

Іншим своїм указом № 611/2014 Порошенко звільнив Сидора Кізіна від виконання обов'язків губернатора Житомирської області.

На момент обрання депутатом Житомирської обласної ради Машковський очолював компанію «Мега Моторс Груп», яка є офіційним дилером всесвітньо відомого бренду в Житомирі та області.

Зараз новий Житомирський губернатор є директором ТОВ «Полісся Мотор Груп». Цікаво, що за інформацією деяких ЗМІ «з певного часу на площах вищевказаної компанії знаходиться Житомирський МРЕВ, який переїхав туди при тодішньому й дуже скандальному начальнику УДАІ Володимиру Недєльському та коштував фірмі новенького Форд Фокуса в презент...».

Також на початку року Сергій Машковський потрапив в список прогульників засідань Житомирської облради: з 24 засідань постійних комісій він був присутній тільки на 11.

Нагадаємо, про можливість звільнення Кізіна з посади голови Житомирської ОДА «Слово і Діло» повідомляло ще місяць тому. 17 липня стало відомо, що місце Кізіна може зайняти Сергій Машковський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: