Машковський стане житомирським губернатором замість Кізіна?

Читать на русском

Голову Житомирської ОДА Сидора Кізіна можуть звільнити з займаної посади.

Про це “Слову і Ділу” стало відомо від джерела в Кабінеті міністрів України.

У кулуарах подейкують, що місце Кізіна  може зайняти Сергій Машковський.

Останній є депутатом Житомирської обласної ради від партії “Рідне місто”. На момент обрання депутатом Машковський очолював компанію "Мега Моторс Груп", що є офіційним дилером всесвітньо відомого бренду в Житомирі та області.

Нині претендент на губернаторське крісло є директором ТОВ “Полісся Мотор Груп”.

Як повідомляють житомирські ЗМІ , “з певного часу на площах вищевказаної компанії знаходиться Житомирський МРЕВ, який переїхав туди при тодішньому й дуже скандальному начальнику УДАІ Володимиру Недєльському та коштував фірмі Форд новенького Форд Фокуса в презент...”.

Народився Машковський у 1980 році, закінчив Київський національний лінгвістичний університет за спеціальністю "Англійська мова".

На початку року Сергій Машковський потрапив до списку прогульників  засідань Житомирської облради: з 24 засідань постійних комісій він був присутнім лише на 11.
Що ж до Кізіна, то про можливість його звільнення “Слово і Діло” повідомляло ще місяць тому.

Тоді наш співрозмовник повідомив, що “відповідно до законодавства, всі голови обласних державних адміністрацій пишуть заяви про звільнення після інавгурації нового Президента. Порошенко розгляне ці заяви і прийме рішення”. Це стосувалося і Сидора Кізіна.

Як писало "Слово і Діло", проектом зафіксовано 21 обіцянку чинного очільника Житомирської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: